Fysio Velo

Fysio Velo

“Le patron” de Fysio Velo

         


Niels van Beek

Sinds 2012 is mede-eigenaar van Bloemsaat, fysio in beweging , Niels van Beek bevangen door het fietsvirus en is hij op de racefiets en gravelbike actief als fanatieke recreant. Sportfysiotherapie en manuele therapie lopen als een rode draad door zijn loopbaan als fysiotherapeut. Niels van Beek is specialist in het onderzoeken en behandelen van klachten bij wielrenners. Optimaliseren van de beweeglijkheid van de wervelkolom en de gewrichten is de basis om daarna de aangedane regio en/of core op te trainen. Fysiotaping en/of Dry Needling kunnen hierbij ondersteunend zijn.

Om specifieke kennis uit te breiden t.a.v. wielerblessures en de basis van bikefitting heeft Niels de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd in België, Duitsland en Nederland.

Wat biedt Fysio Velo:

  • Wielerspecifiek fysio-manueeltherapeutisch onderzoek, heldere diagnose met duidelijk behandelplan om je doel te bereiken.
  • Fysio Velo Coretraining – Krachttraining
  • Sportmassage

Sterk punt van Fysio Velo is om samen met de patiënt/klant te zoeken naar de oorsprong/oorzaak van de klachten en er samen voor te zorgen dat het lichaam weer sterker wordt. Voor specifieke bikefitting of inspanningstesten heeft Fysio Velo een samenwerking met een aantal specialisten in de regio.

Dus;

  • Heb je na je fietsrit last van je nek?
  • Speelt je rug op tijdens het mountainbiken?
  • Beperkt de pijn in je knie je wielerprestaties?
  • Heb je het vermoeden dat je fietshouding zorgt voor klachten?
  • Of wil je na je val een vakkundige diagnose en een plan om zo snel mogelijk weer op de fiets te zitten?

Kortom, wil je klachtenvrij fietsen, dan ben je bij Fysio Velo aan het juiste adres !!!                                                

Van 2020 – 2022 was Fysio Velo – Van Beek & Bloemsaat officieel opleidingssponsor van De Jonge Renner (DJR) en vanaf 2019 wordt er onder begeleiding van Niels door een aantal jeugdleden van DJR fanatieke core-training uitgevoerd.
(humor en hard trainen gaan samen bij Fysio Velo / lol maken en iets goed doen, ideaal)

Vanaf seizoen 2023 is Niels soigneur/verzorger bij de elite mannen van JEGG-DJR.

 

Inschrijven

Dit kan via het afspraakformulier of bel 0162 51 63 58.